Made in Doetinchem

Decolighting is gevestigd in Doetinchem. Ter plaatse ontwikkelen en produceren wij onze eigen productlijn. Door volledig lokaal te werken, streven we een zo duurzaam mogelijke werkwijze na. Van plafondlampen en inbouwspots tot downlighters en trackrailspots – al onze armaturen zijn voorzien van hoogwaardige ledlampen. Dat is goed voor het milieu en goed voor jouw portemonnee!

Custom made in Doetinchem

Het designteam van Decolighting volgt de laatste trends op het gebied van verlichting. We ontwerpen onze armaturen zo veel mogelijk in een minimalistisch, tijdloos design. Omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en produceren, kunnen we alle armaturen in één kleur leveren. Zo kunnen we een strak geheel realiseren in jouw winkel.

Private label

De kernwaarden voor onze eigen productlijn zijn duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling. Ons aanbod varieert van inbouwspots en trackingrail-spots tot downlighters en lichtlijnen. De kosten houden we zo laag mogelijk! We denken graag met je mee over de optimale verlichting van jouw winkelinterieur en we ontzorgen je zo veel mogelijk bij de uitvoering.