Wat bieden wij?

Decolighting ontwikkelt, produceert en levert ledverlichting voor winkeleigenaren door het hele land. Daarbij ontzorgen we jou van begin tot eind, van het lichtplan en de subsidieaanvraag tot aan de montage op maat. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek! In overleg stellen we een persoonlijk lichtplan samen, inclusief een berekening van de lichtopbrengst en een indicatie van de besparing.

Wij laten duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling samen komen

Adviesgesprek

Geen vraag is ons te gek: we denken graag met je mee. We zijn altijd bereid tot een vrijblijvend adviesgesprek. We informeren je over alle mogelijke opties en adviseren je welke verlichting het meest geschikt is in jouw winkel. Kom gerust eens bij ons op de koffie!

Montage

Een goede montage van ledverlichting is van groot belang. Daarom ontwikkelen wij niet alleen een lichtplan op maat, maar nemen wij ook de installatie van de ledverlichting voor jou uit handen. Ons team van experts neemt de tijd om alles op locatie naar wens te realiseren. Heb je daarna nog vragen, of zijn er nog aanpassingen nodig? Ook dan staan we voor je klaar.

Een lichtplan op maat.

De belichting is van grote invloed op een interieur. Daarom zorgt Decolighting voor de optimale verlichting van jouw winkel. We besteden veel zorg aan het uitlichten van de gepresenteerde producten: het juiste licht zorgt ervoor dat elk product de uitstraling krijgt die het verdient, met een snellere verkoop als resultaat!