Over decolighting

Decolighting is in 2021 opgericht door Jimmy Cornielje en Rein Baarsma, als onderdeel van Decoproject Group. Decolighting is gespecialiseerd in verlichting voor de retailsector.

Jimmy en Rein verzorgen samen met hun gedreven team de verlichting voor onder andere fietsenwinkels, elektronicazaken en kledingwinkels. Decolighting ontwikkelt en produceert een eigen productlijn. Van plafondlampen en inbouwspots tot downlighters en trackrailspots – al onze armaturen zijn voorzien van hoogwaardige ledlampen. Dat is goed voor het milieu en goed voor jouw portemonnee! 

Wij bieden direct een besparing bij de klant

Bij Decolighting staan duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel. Daarom volgt ons designteam de laatste trends en ontwikkelingen. Zo garanderen wij verlichting van hoge kwaliteit voor de beste prijs. We denken graag met je mee over de optimale verlichting van jouw winkelinterieur en we ontzorgen je zo veel mogelijk bij de uitvoering.

Ontzorgen

Decolighting realiseert de mooiste ideeën op het gebied van verlichting. In samenwerking met jou streven we naar het beste eindresultaat! Daarbij ontzorgen we van begin tot eind, van het lichtplan en de subsidieaanvraag tot aan de installatie en realisatie. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de verduurzaming van jouw onderneming.

Een lichtplan op maat

De belichting is van grote invloed op een interieur. Daarom zorgt Decolighting voor de optimale verlichting van jouw winkel. We besteden veel zorg aan het uitlichten van de gepresenteerde producten: het juiste licht zorgt ervoor dat elk product de uitstraling krijgt die het verdient, met een snellere verkoop als resultaat! Wij combineren een hoge CRI-waarde met de juiste kleurstelling en hoeveelheid licht. Hoe hoger de CRI-waarde van een lichtbron, hoe correcter de kleur van een object wordt weergegeven. We voorkomen over- of onderbelichting en met het juiste lichtniveau en kleurtemperatuur creëren we de sfeer die past bij jouw bedrijf of winkel.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag bij je langs voor een lichtplan op maat.