Subsidie

De ledlampen die wij produceren, voldoen aan de hoogst gestelde eisen en criteria voor duurzame verlichting. Dat is goed voor het milieu, maar ook voordelig voor jou. Je bespaart niet alleen op energiekosten, maar je komt ook in aanmerking voor subsidie, waarmee je tot 45% van het investeringsbedrag kunt aftrekken van de winst. 

Wij laten duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling samen komen

ENERGIE INVESTERINGS AFTREK

Als ondernemer kun je bij Decolighting gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA). Wanneer je als bedrijf investeert in CO2-reductie en duurzame energie, bijvoorbeeld door het gebruik van ledverlichting, dan kun je een deel van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Voor meer informatie, klik hier. Wij helpen en ontzorgen je van A tot Z!

ENERGIELaBELS

Bij de verkoop van lichtbronnen en armaturen, wordt altijd de energieklasse vermeld. Dit geeft informatie over het energieverbruik (uitgedrukt in kWh per 1000 uur) en gaat van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt). Decolighting streeft naar het hoogste rendement.

Doordat het energieverbruik van LED-lichtbronnen steeds lager ligt, wordt het energielabel vanaf 1 september 2021 herzien: meer informatie lees je hier.